Facebookra írt bejegyzéséből:

Fogjunk össze Csúcshegyen élőkért!

A III. kerülethez tartozó csúcshegyi területen mára több mint ezren élnek. Közüzemi ivóvíz-ellátás nélkül. Az itt élők egyetlen ivóvízvételi lehetősége a Solymárvölgyi közkút.

Ma délelőtt Dr. Kádár Péterrel, a Menedék a Csúcshegy Barátainak Egyesület elnökével, az egyesület titkárával és helyi lakosokkal találkoztam. Bejártuk a környéket és egyeztetést folytattunk a szervezet működéséről, a környék hagyományairól, adottságairól, problémáiról és fejlesztési kérdéseiről.

Rengeteg infrastrukturális problémával küzdenek az itt élők, és az lenne a minimum, hogy a helyi önkormányzat, illetve a főváros meghallgatja őket és igyekszik megoldást találni a nehézségekre.

Erről sajnos szó sincs.Szerettem volna ma biztosítani arról az itt élőket, hogy nincsenek egyedül: rám számíthatnak!

Gór Csaba, 2021

Később egy másik bejegyzésében:

Csúcshegyen jártam, hogy ismét egyeztessek az itt élőkkel a problémáikról.

Egyetértünk például abban, hogy a Virágosnyereg út rendezése mindenképp szükséges, a vízvezeték hegyre juttatásával együtt. A kiszáradó kutak miatt égető szüksége van az ivóvízre a csúcshegyieknek!

Ideje, hogy meginduljon a terület fejlesztése, a lakosság véleményének, szükségleteinek meghallgatásával!

Gór Csaba, 2021

2022 elején egy újabb találkozóról posztolt:

2022. január 26-án az ivóvízről, a kiszabályozásról egyeztettünk. Gór csaba felkészülten, kész tervekkel érkezett, melyeket a Vízművekkel és a szakértőivel dolgoztak ki. Köszönjük a valóban hozzáértő, és problémamegoldó hozzáálást!


További támogatóink